5 + 1 tipp, amivel évi 848.000 Ft vissza nem térítendő állami támogatást kaphat

2015. november 22. 04:04 - Starwork

fosszuk ki a magyar államot - ne hagyjunk pénzt az asztalon!

Nem politizálok, sem a blogban, sem magánszemélyként. Nem vagyok elkötelezve senki felé, és ellenérdekelt sem vagyok semmiféle politikai szereplővel.

A véleményemet az esetek 99,9 (eddig 100) százalékában megtartottam magamnak és a szűk családomnak ezekről a dolgokról, tévét nem nézek, de amikor a feleségem mégis bekapcsolva hagyja a híradó idején, hát, fel szoktam hördülni a gulyásleves mögül.

Viszont most vállalom, szakmailag, pénzügyileg ezt jól kitalálták a fiúk (lányok). Ezzel megelőztük Európát, és példát mutatunk.

Végre a lakosságnak is valami kézzel fogható érték, perspektíva.

Nézzük hát!

Hogyan kaphatunk ÉVI 848.000 Ft MAXIMÁLIS állami támogatást, vagy ha úgy tetszik,garantált 22% körüli befektetési hozamot hosszú távra? (Írtam már: ilyen hozamokat a pénzpiacon csak a legnagyobbak tudnak. Jellemző, hogy ők sem folyamatosan).

- 1. Rendelkeznünk kell két, azaz 2 darab gyermekkel. Ez K.O. kritérium, mert a maximális támogatás csak négytagú (hagyományos, tehát a 2 feleség nem számít) család esetén vehető igénybe.

- 2. Mind a négyünknek lakás-takarékpénztári szerződést kell kötnünk. Ebbe havonta, fejenként 20.000 Ft-ot kell befektetnünk. A szerződésekre egyenként évi 72.000 Ft támogatást kapunk. Ez eddig 280.000 Ft/év. 

- 3. A két szülőnek rendelkeznie kell nyugdíj-előtakarékossági számlát, nyugdíjbiztosítást és önkéntes nyugdíjpénztári számlával. Havonta fejenként 117.000 Ft-ot kell befizetniük a három számlára összesen.

- 4. A férfiakat és nőket megkülönböztető kedvezmények miatt a férfinak egészségbiztosítást is kötnie kell a   fenti havi összegen belül. Így mindketten a maximális, éves 280.000 Ft-ot kapják fejenként állami támogatásként, azaz ketten együtt egy évben 560.000 Ft-ot/év. 

- 5. Ezen kívül semmi egyéb komoly feltételnek nem kell megfelelni. Természetesen a biztosítások kötésénél szokásos adminisztratív kérdésekre helyesen kell válaszolni, ha adótartozása van a családnak, az levonásra kerülhet az összegből, de ez azt hiszem, természetes.

- 5+1: A teljes befektetett összegre a család államilag garantált éves 22,6% hozamot kap. Ezt felfoghatjuk a befektetés garantált kamatának, ami felett jön(!) a helyes portfólió-kezeléssel elérhető hozam - véleményem szerint és a tapasztalatok alapján 6-12% között, biztonságos befektetések választása és hosszú táv esetén. Ami itt adott. 

Összességében tehát 28,6-34,6% hozam érhető el valószínűsíthetően állami támogatással - minden befektetőnek, aki kicsit is járatos a mai hozamszintekben, ettől könnybe lábad a szeme.

Természetesen akkor sem kell megijedni, ha nincs két gyermekünk. A kedvezmények nagyobbik része e nélkül is igénybe vehető - itt maximalizáltuk az elérhető állami támogatás mértékét, ideális feltételeket figyelembe véve.

Havi 5000 Ft-tól is érdemes befektetni ebbe a konstrukcióba - ami 100% betétgaranciával rendelkezik (mellékesen), azaz nem fordulhat vele elő Quaestor - Buda Cash - botrány, a pénzünk biztonságban van. És még csak nem is magyar cég garantálja a biztonságát, hanem nemzetközi multi.

Érdekli a lehetőség? Beszélgessünk róla. Vizsgáljuk meg az Ön helyzetét, nézzük meg a konkrétumokat. 20 perc alatt kiszámolom Önnek, milyen lehetőségei vannak, és még idén megnyithatja a számláit.

Ha még idén nyit, az egész évre megkapja a 130.000 Ft állami támogatást. 50.000 Ft-ot kell körülbelül befizetnie. És a számláján a 130.000 Ft. Nem vicc.

Hívjon!

06-70-560-6059

info@starwork.hu

 


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvvizsgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr898097714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása