Megoldás BAR listásoknak? Aktív KHR mellett hitel?

2015. december 31. 03:44 - Starwork

avagy hogyan lehet kikerülni a negatív adóslista hitelképtelenségéből?

Aki aktív BAR-listás, az ma Magyarországon egyetlen pénzintézettől sem kaphat hitelt. Ez tény. 

A mondatban azonban ott van: Magyarországon. 

Magyar magánszemélyek, cégek,vállalkozások kaphatnak hitelt külföldi bankoktól, pénzintézetektől, lízingcégektől is, euroban, hiszen az osztrákok például egyáltalán nem ismerik és nem használják a magyar KHR-t, magyarul: tojnak a BAR-listára.

Sok esetben a feltételeik, kamataik is kedvezőbbek és rugalmasabbak a hazai bankokénál. 

Nem minden esetben szükséges náluk ingatlanfedezet sem. Hitelkártya, fedezet nélküli hitel, személyi kölcsön esetén - igazolt jövedelem mellett - az osztrák bankok nem kérnek ingatlanfedezetet. 

A magyar szabályozások szerint ingatlanra jelzálogterhet devizában nem lehet bejegyezni - azonban ez nem is minden esetben szükséges, illetve megfelelő biztosítékok mellett megvan erre is a törvényes helyettesítő megoldás. 

Érdeklik a részletek? Még nem tudunk ennél többet mondani, mert mi is ma vagyunk túl ezzel kapcsolatban egy osztrák bank magyarul ügyfélmenedzserével az első személyes tárgyalásunkon. 

Ha végigvittük az első sikeres ügyet, és látjuk hogy tényleg működik - jelentkezünk! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvvizsgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr648213946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása