Adóellenőrzés megrendelésre!

2015. augusztus 28. 01:54 - Starwork

Boxoltasson az olimpiai bajnokkal - ellenőriztessen az ex-revizorral!

Kíváncsi, hogyan szerepelne a cége egy adóellenőrzésen? ÁFA, vagy átfogó vizsgálat legyen? Melyik időszakot érintse? Ön választ! Irodavezetőnk most 10 cégnek vállalja díjmentesen szeptember 20-ig a NAV-ellenőrzésnek tökéletesen megfelelő teljes átvilágítást, és a hibák díjmentes feltárását - tanácsot adva kijavításukra, és hogy mire kell odafigyelni.

Nem kell attól félni, hogy átsiklik valami felett. 10 évet húzott le a NAV-nál, és elég alapos. Több céget büntetett meg százmilliós ÁFA visszafizetésekre, amik bíróságon is megállták a helyüket. Okleveles adószakértő, könyvvizsgáló, és még egyszer mondom, betegesen alapos.

Ha szeretné elkerülni a kellemetlen meglepetéseket - előzze meg a bajt! Most nem kerül semmibe, ha időben jelentkezik.

Írjon nekünk most!

A vizsgálatot természetesen titoktartási nyilatkozat mellett és teljes diszkrécióval végezzük. A dokumentumokról nem készül másolat, az iratanyag áttekintését és kiértékelését a mennyiségtől függően 1 hét - 1 hónap alatt vállaljuk. Az audit egy-másfél órás, kötetlen beszélgetéssel kezdődik az elérendő célokról, ismert hiányosságokról, lehet kérdezni, tanácsot kérni. Az iratanyagot átvesszük, és teljes alaposságában átvizsgáljuk. Erről készül egy jegyzőkönyv (mint a hivatalban), ami tartalmazni fogja, miért és valószínűleg mennyire büntetné meg Önt a NAV, milyen hibák vannak a könyvelésben, és hogyan kellene/lehetne azokat kijavítani.

Ezt követően egy személyes beszélgetés keretein belül is elmondjuk tanácsainkat, meglátásainkat, és az adó-optimalizálási, költségcsökkentési lehetőségeket, amiket látunk. Ezzel zárul a munka, és mindez nem kerül Önnek semmibe. 

 

Játszunk ellenőrösdit!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvvizsgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr177739946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása