6 + 1 tipp év végi adómentes juttatásokhoz a cégből

2015. december 04. 09:09 - Starwork

....és Ön hogy juthat adómentesen és legálisan a pénzéhez? [Tipp]

Év végi adómentes juttatások 2015-ben - avagy mivel ajándékozhatja meg dolgozóit úgy, hogy Önnek se kerüljön sokba? ......a könyvelő most megmondja!

 

Tegye fel a kezét, aki szeret vállalkozóként feleslegesen adózni, vagy pénzt szórni az ablakon. Ők ne olvassák el a cikkünket - nem nekik szól:-) 

6 + 1 tipp, amivel garantáltan leveheti a lábáról a dolgozóit - növelje a lojalitást adómentesen, és ne féljen a NAV-tól! 

 

1. Lakáscélú munkáltatói támogatás (Lakáshitel Cafeteria-elem)

Tegyük fel, hogy dolgozója hitelre vásárolt ingatlanában lakik, vagy épp elő-vagy végtörlesztés előtt áll, esetleg befektetési céllal ingatlan-vásárlást tervez.

Vagy éppen Ön, ha munkaviszonyban van cégvezetőként a saját cégével. Elképzelhető ilyen? Legfeljebb 5 millió forintig, 5 évre INGYENESEN, adómentesen adhatja dolgozójának cafeteria-elemként, béren kívüli juttatásként az erre a célra elkölthető céges támogatást - akár munkatársanként külön összegben, mértékben, módon. Ön szerint érdemes?

Vagy inkább úgy fizet ki 5 milliót, hogy 10-be kerüljön Önnek? 

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

info@starwork.hu 06-70-560-6059

2. Kockázati életbiztosítás

A vállalkozás kulcsemberei számára kínál akár több tízmilliós összegű biztosítási védelmet és jól kamatozó befektetési lehetőséget egyben, 100% betét-garanciával (tehát nem lehet belőle Quaestor és Buda-Cash probléma). Különböző formáira állami támogatás, kedvezmény, adójóváírás is elképzelhető - érdeklődjön! 

a) Ügyvezetőként is lehetőségünk van arra, hogy a cég fizesse és költségként teljes egészében leírhassa a saját életbiztosításunkat is - ami egyben hosszú távú befektetésként is szolgál, és komoly, nemzetközi befektetési alapokban kamatozik. Figyelem - teljes egészében költségként a cégből legálisan leírható, adóalapot csökkentő tényező! 


b) Több tulajdonos esetén az üzlettársak keresztbiztosítást köthetnek egymásra, így haláleset esetén a másik fél kivásárolhatja az örököseket. El sem tudjuk képzelni, amíg nincs ilyen probléma, hogy ez mekkora segítség a tragikus pillanatban. Nem megy tönkre a cég. Mindenki pénzt lát, illetve a megállapodás szerint folyhat tovább az ügymenet, a cég vezetése.

Nem keletkezik feszültség az üzlettárs és az elhunyt családja között. Van pénz a méltó búcsúra. A vállalkozás a hagyatéki eljárás időtartamára sem lehetetlenül el. Önnek van üzlettársa? Gondolkodjon előre! Csak a Koltai-filmekben érvényes a sose halunk meg, vagy még ott sem.

Felelős, felnőtt ember előre gondolkodik, és gondoskodik a családja és élete munkája biztonságáról. Tegye meg Ön is! 640 ügyfél választotta ezt nálunk csak az elmúlt évben. Milliárdos, százmilliós cégek tulajdonosai. Vajon buta, meggondolatlan emberek? 

 

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

info@starwork.hu 06-70-560-6059

2+1: a megtakarítási célú kockázati életbiztosítás 

 

Figyelem, érdemes most kötni, 2018-tól már adómentesen nem adható!!!

A kedvezményezettek körét a cégvezető szabadon megadhatja, ahogy a befizetések ütemét, gyakoriságát, összegét is, szabadon. Rendkívül kedvező lehetőség még most - vállalatok szája íze szerint kitalálva - ne maradjon le róla!! 

3. Egészségbiztosítás

Robbanásszerűen terjed, sajnos nem véletlenül, a hanyatló és sokszor elfogadhatatlan minőségű, és hozzáállást tanúsító állami betegellátás alternatívájaként. Lényege, hogy az egészségbiztosítók megszervezik és finanszírozzák a magas színvonalú ellátást, ami évente körülbelül 50-130 000 forintba kerül, az életkortól, rizikófaktoroktól és a választott díjcsomagtól függően.

Ebben benne vannak éves ingyenes fogászati, szűrővizsgálatok, például menedzser-szűrés is. Németországban ez természetes. Az emberek ott többnyire felelősen és előre gondolkodnak az életükről. Tegyen Ön is így! 
Cégből adómentesen általában 3-5 főtől  elérhető.

Ez az a csomag, amivel igazán lojális, hálás munkatársakat vásárolhat magának, és amit az álláshirdetésekbe is bátran beletehet - hiszen nyakába veszi az egészségi ellátásuk terheit, méghozzá nem is akármilyen színvonalon. Hallott a Best Doctors csomagról? Ami angliában is elnyerte az év egészségügyi szolgáltatása díjat?

Ön szeretné, ha beteg férjének, feleségének, édesanyjának a diagnózisát a világ legjobb orvosai vizsgálnák felül?

Szeretné, ha egy itthon gyógyíthatatlan betegséget, sérülést New Yorkban, Tokióban vagy Svájcban hoznának helyre az Ön szeretteinek úgy, hogy egyébként az a műtét támogatás nélkül 70-80 millióba kerülne, így pedig ingyenes lesz?

Mi lehet fontosabb az egészségnél? Napi 200 ft/fő, ami ennek a díja? Ugyan, ne vicceljünk már. Adómentesen. Mert az!!!

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

info@starwork.hu 06-70-560-6059

4. Baleset-biztosítások

A csoportos élet-, baleset- és betegség-biztosítási csomag vonzereje a kiváló ár/érték arány, a munkaadó kevés pénzből értékes többletjuttatást nyújthat munkavállalóinak az ilyen csomagok segítségével, jól kiegészítheti felelős főnökként az egészségbiztosítási csomagot, és teljes körűen gondoskodhat, mint egy jó apa, munkavállalóiról.

Ugyan a mai világban ki hagyna ott egy ilyen munkahelyet? Már 15-20 ezer forint éves díjtól 6 millió forint baleseti halál,2 millió forint bármely okú halálesetre és műtéti térítésre, csonttörésre, kórházi napi térítésre is szól. Általában négy főtől igényelhető adómentesen. 

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

info@starwork.hu 06-70-560-6059

5. Önkéntes munkáltatói egészségpénztári vagy nyugdíjpénztári juttatás

 

Kevesen tudják, hogy az Önkéntes Egészségpénztári vagy Nyugdíjpénztári juttatás is lehet adómentes a munkáltatónak. A maximális javasolt összeg
750.000 forint/ év. A juttatás után a következő évben a dolgozónak járulékfizetési kötelezettsége lesz, ugyanakkor 20% adójóváírást visszaigényelhet majd. (tehát összességében az osztaléknál kedvezőbb)

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

info@starwork.hu 06-70-560-6059

6. Kultúra és sportrendezvény utalványok

Üzleti partnereknek is adható adómentesen, tehát üzleti ajándékozásra is kiváló! A dolgozóknak pedig személyre szabottan, a kedvenc focicsapatuk (csak nem a Fradi?), a színházi, zenei érdeklődésük szerint - megható gondoskodás egy cégtől, ha ilyen figyelmesen ajándékozza meg a dolgozóit Karácsonykor! 

Különböző típusú rendezvényekre juthatunk be vele, mint színház, koncert, opera (de mozi nem). Legfeljebb ötvenezer forint adható évente egy embernek. 100% adómentes, rugalmasan felhasználható, a kibocsájtás feltételei sem túl szigorúak - ha épp valaki saját színház, szórakozóhely üzemeltetésében gondolkodik, vagy rendelkezik ilyennel. Komoly lehetőség, komoly cégeknek, kulcsembereknek, üzleti partnereknek - tanuljon a miniszterelnöktől!  

 Tippeket szeretne, hogy milyen utalványokat kaphat? Elegáns üzletember a golf klubban, a vadászatok során, a színházban, az operában, de minimum a focimeccsen köt üzletet. 

Kérje ingyenes konzultációnkat most!

info@starwork.hu 06-70-560-6059

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvvizsgalo.blog.hu/api/trackback/id/tr648138648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása